#JVFaktaKeMitos

Terima kasih menonton video Fakta Ke Mitos di page FB JV Auto Lube dan Pakar Gearbox! Kami akan kongsikan video yang lebih menarik lagi di masa akan datang. Jangan lupa untuk follow JV Auto Lube!

Produk JV Auto Lube telah ada di pasaran sejak tahun 2015. Telah berjaya membantu merawat beribu-biru kenderaan di luar sana yang mengalami masalah Enjin & Gearbox tanpa perlu keluarkan kos yang mahal untuk overhaul…

Penjagaan Gearbox

Diformulasikan dengan teknologi Bio-Nano Plus. Kadar penyerapan yang lebih pantas untuk kesan rawatan yang lebih hebat!

Dicipta khusus untuk merawat masalah awal gearbox seperti gear D/R delay dan pertukaran gear menyentap dengan efektif. Pemanduan lebih berprestasi dengan pertukaran gear yang lancar.

Penjagaan Enjin

Memperkenalkan JV Engine Oil semi-synthetic dan fully-synthetic! Bukan sekadar meningkatkan prestasi, berkebolehan untuk merawat calar dan lubang halus pada silinder enjin.

Set penjagaan dan rawatan untuk enjin seperti Engine Treatment, Engine Flush dan Engine Carbon Detox mampu untuk pulih kembali kuasa enjin yang hilang.

Pengiktirafan JV Auto Lube Di Peringkat Antarabangsa

Di atas sokongan dan keyakinan pengguna, JV Auto Lube mendapat pengiktirafan di peringkat antarabangsa. Terima kasih di atas sokongan anda! Tanpa anda semua siapalah kami…

Peneraju Ilmu Membaiki Gearbox!

JV Auto Lube dan Pakar Gearbox mempunyai akademi membaik pulih gearbox yang terdiri dari ramai pemilik bengkel automotif seluruh Malaysia.

Semoga perjuangan ini dapat dikembangkan ke peringkat antarabangsa!

PERLUKAN BANTUAN?

Pertanyaan Masalah Enjin & Gearbox

Sila Call atau Whatsapp nombor di bawah untuk bantuan professional dari kami:

SYAHMI

RAKAN NIAGA JV AUTO LUBE

Tidak kira sama ada anda peniaga online, pemilik bengkel ataupun pengusaha kedai spare part… Sertai kami sebagai pengedar JV Auto Lube dan luaskan empayar seluruh Malaysia.

JOM JANA PENDAPATAN TANPA HAD!

“…Kami Akan Bimbing Anda Hingga Berjaya…”

TIADA LAGI ENGINE & GEARBOX BERMASALAH!

RAWATAN AWAL YANG BOLEH MENYELAMATKAN ENJIN DAN GEARBOX DARI KEROSAKAN AKAN DATANG.

JV AUTO LUBE

Email

jvautomarketing@gmail.com

Address

41, 45 & 50 Lorong Keluli 1D,
Kawasan Perindustrian Bukit Raja,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor.